U Power İş Ayakkabıları ve Greenland İş Botu

Çalışma hayatı tehlikelerle doludur. Herkesin başına ufak da olsa bir iş kazası gelir. Kimi alçak tavanlı bir yerde başını çarpar kimi ise ayağını-dizini bir yere çarpar. Bazıları ise bu kadar şanslı değildir. Daha ciddi iş kazaları ile karşılaşan ve ciddi sağlık sorunları yaşayan insanları da çevremizde görebiliyoruz.

Özellikle maden gibi, inşaat gibi tehlike seviyesi daha yüksek olan iş alanlarında çok daha dikkatli olmalı ve gerekli tedbirleri almalıyız. Çalışmaya başlamadan önce gerekli koruyucu ekipmanları kullanmak yeri geldiğinde hayat bile kurtarabilir.

İş kazalarının büyük bir çoğunluğu ellerimizde ve ayaklarımızda yaralanmalara sebep olur. Ellerimiz için koruyucu eldivenler kullanmalıyız. Ayaklarımız için ise iş güvenliği ayakkabıları tercih etmeliyiz. Ağır parçaların altında ezilme durumları veya yerdeki delici ve kesici maddelerin ayakkabımızı ve ayağımızı delip geçmesi gibi durumların yanı sıra yüksekten düşen parçaların ayağımıza zarar vermesi gibi durumlara karşı iş güvenliği ayakkabıları imdadımıza yetişiyor.
u power greenland iş ayakkabısı s3
U power iş ayakkabısı modelleri ihtiyaç duyulan ayak korumayı sağlamaktadır. İş ayakkabılarının yanı sıra iş botu çeşitleri de sunan marka, farklı koruma özellikleri ve yenilikçi tasarımlar sunmaktadır. En çok satan modellerden biri olan U power Greenland İş ayakkabısı S3 koruma sağlamaktadır. Kompozit burun iş ayakkabısı olarak bilinen ve ara tabana da sahip olan model, yağa ve suya da dirençlidir.
u power greenland iş ayakkabısı s3
Tasarımı ile çok şık bir görüntü veren bu iş ayakkabısı günlük hayatta da kullanılabilecek bir görüntüye ve rahatlığa sahiptir. Gün boyu rahatça giyilebilecek teknolojiler ile üretilen tabanlar ve kalıp sistemleri ile kolaylık sağlayan Upower Greenland iş botu soğuk havaların en çok tercih edilen iş ayakkabısı olmaya devam edecek gibi…

Kampanya ve İndirimlerden Haberdar Olun!
Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.
Yukarı